Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Félelmeink!!!

Azt már most leszögezhetjük hogy,mindenkinek vannak félelmeik!!!

Hasonlóképpen nekem is. A mindennapok során az élet bármely területén akadnak félelmeink! Amiket persze igyekszünk leküzedni, de nem mindíg sikerül!!! Van mikor elhatalmasodik rajtunk,van mikor úgy érezzük összeroskadunk alatta.A félelem nagysága függ az éppen akkor félelmet betöltött dolog nehézségével.Amilyen nehéznek  tűnik egy feladat megoldása annál jobban félünk tőle! Nem tudjuk és nem is igazán értjük miért is félünk...

Mi lehet az a félelem?? Miért félünk???

Természetesen az is eszünkbe jut:)miért van az, hogy a férfiak nem félnek annyira mint a nők?

Nos ezekre a kérdésekre sajnos én sem tudom a választ akármennyire is szeretném.Több variációm is van de a teljes mivoltjára nem tudok és szerintem nem is lehet fényt deríteni!

Valószínűleg vissza lehetne vezetni a teremtésig...:) de erre kevés lenne a hely:P

Ami biztos és bizonyított, hogy a nők természetüknél fogva félősebbek.A férfiakat pedig arra teremtették, hogy védjék a nőket! Ami persze nem mindíg van így:) Mert akad olyan férfi is aki ha egeret lát ugrana a plafonra :) :P De azért mégis csak jobb,hogy férfi a szőrösebb és nem a nő lába között lóg az a bizonyos himbilimbi:) És nem a nőnek kell megküzdeni a mindennapos erekcióval:P Mert még egy férfi ha meglát egy jó nőt hát láthatóan ki is mutatja :P de azért mi sem vagyunk angyalok és milyen látványt is nyújtana ha minden férfira aki megtetszik nekünk álló limbikkel tekintenénk..azt hiszem ez nyugodtan maradhat a férfiak gondja....:):P

Azt hiszem kicsit el kalandoztunk.....

Egy közös pontunk azért mégis akad mi nők és férfiak között! Mindannyiunkban van félelem akár mekkora köntöst is ölt és az a jó és a helyes ha megtudjuk beszélni!!! Ha eltudjuk mondani valakinek aki meghallgat akinek szintén akad hasonló félelme és lehet tudunk egymáson segítei!

 

Ahogy említettem az elején nekem is  rengeteg félelmem van .De mégis amelyik a legnagyobb félelmet tölt be az életembe az, hogy elveszítem azt akit soha de soha nem akarnék elengedni a lelkemből a szívemből!!!!

Nem a párom,nem valamelyik családtagom,nem egy kisállatom!!! A nevét nem írhatom ide pedig néha ordítva kiáltanám!!!! Annyit tudok, hogy annyira fontos részévé vált az életemnek, hogy nem tudnám elveszíteni!!! Mégis félelem tölti el a szívem ha rá gondolok!!! Mert nemtudnám elképzelni azt ,hogy ő megszünjön az életemből,nem tudnám elképzelni, hogy nem írjak neki ! Néha azt gondolom el kell őt engednem mert párom van és ez így nem mehet tovább. Megpróbáltam de egyszerűen annyira fájt tudni ,hogy ő nincs ,hogy megszünik!Rájöttem nemtudom elengedni! Ő nem a szeretőm! Nem egy barátom a sok közül! De mégis mindent tud rólam!

Szomorúság tölti el a szívem ha ezeket a sorokat olvasom...pedig én írtam! Látják mindenkiben vannak félelmek! Amiket valamiért nem mer elmondani mert fél hogy nem felel meg az erkölcsi evárásoknak! Fél hogy emiatt rossz hírét keltik vagy fél ,hogy a mostani párja nem lessz túl elnéző és nem fogja megérteni magát! Nem akar semmi rosszat nem akarja elrontani senki életét! Csupán megértésre vágyik!!!!

Nos ezért is hoztam létre ezt az oldalt!!! Hogy ezeket a problémákat megbeszéljék velem.Nem várok el semmit cserébe,nekem is jól esik a megértés!!! Egy jó beszélgetés mindenkink jól esik és jót tessz magunknak!!!

Férfiak jelentkezését is várom!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.